JOUW WAARDEN MAKEN JOU UNIEK

Waar sta je voor? Wat vind je echt belangrijk? Het is belangrijk om te weten wat de kernwaarden van jouw bedrijf zijn. Als een kompas geven ze je richting en houvast tijdens het dagelijkse werk en helpen je om te focussen. Bovendien weten klanten wat ze aan je hebben. Mangoa gaat samen met je op zoek naar jouw unieke DNA. Want dat is hét uitgangspunt voor de vormgeving van jouw visuele identiteit.

DESIGN MAAKT HET ZICHTBAAR

Jouw dromen, jouw ambities...jij weet als geen ander wat deze zijn. Maar hoe vertel je die aan de wereld? Met design. Want design is het middel om te laten zien wie je bent. Om beleving toe te voegen aan een product of dienst. Om het juiste imago te creëren. Om de klant te verleiden. En bovenal: om de doelgroep te laten zien wat jou anders maakt dan de rest.

WELKE STIJL PAST BIJ JOUW DOELGROEP?

Met de juiste visuele uitstraling vertel je dus je verhaal. Maar wat is dan de juiste uitstraling? Om hier antwoord op te kunnen geven, werken we met stijlgroepen en kijken we goed naar actuele trends. Want waar de ene klant houdt van een strakke vormgeving, wordt de ander juist enthousiast van een gezellige uitstraling. Of een traditioneel logo. Een gedurfd patroon. Een Scandinavisch design. Trendy typografie. Een luxe verpakkingsontwerp. Een cool concept. Welke stijl het ook wordt, we ontwerpen een uitstraling die jouw doelgroep raakt!

EXPERTISE

In onze ontwerpstudio werken we met veel enthousiasme en passie aan grafische ontwerpen voor krachtige communicatiemiddelen. Zo ontwerpen we huisstijlen, logo's, verpakkingen, patronen, brochures, websites en meer!

Corporate design

Concept
Storytelling
Bedrijfsnaam
Huisstijl & logo
Brand book
Merkbewaking

Product & Merk

Merkconcept
Merkverhaal
Merknaam
Verpakkingsontwerp
Retail-ready concepten

Visueel ontwerp

Ilustratie
Infographics
Magazines & brochures
Boeken
Animatie
Typografie

Patroonontwerp

Trend
Stijlgroepen
Retail ready
Illustratie