Addenda

Addenda® is een A-merk voor planten, opgericht door een kwekersvereniging. Als één van de eerste kwekersverenigingen in Nederland beschikken zij over een breed assortiment met prachtige campanula en hebe.

Addenda

Maori labels, 2019

Voor dit mooie product maakte Mangoa het ontwerp, hoe leuk als dat ook nog beloont wordt.
De labels voor Maori® hebben de 'Show your Colours Award IPM 2019' gewonnen. De jury was unaniem in haar oordeel over de inzending: "mooi en duidelijk label met goede informatie voor de consument, een trendy plant en de volledige communicatie rondom het product.

De Maori® is een trendy en unieke plant, welke perfect past in een industriële, minimalistische stijl. Door het bescheiden groen, brengt de plant veel sfeer aan de ruimte en geeft zij vertaling aan natuur.
Mangoa maakte het ontwerp van het logo, de patronen, het label en andere communicatie-uitingen zoals flyers en informatievellen.

Addenda

Be(e) Happy, 2017

Addenda is vooruitstrevend als het gaat om milieuvriendelijk telen. Mangoa maakte de vormgeving van het bijen-icoontje. Dit beeldmerk maakt visueel dat Addenda zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijke bestrijders voor het bestrijden van eventuele ziekten en plagen bij de teelt van campanula en hebe. Daar wordt iedereen toch Be(e) Happy van!

Addenda

Campanula patroonontwerp, 2015

Voor Addenda® maakte Mangoa i.s.m. Trendlogic een patroondesign van de Adansa® campanulabloemen. De Campanula Adansa® is een ware spring in het veld. Met haar stervormige bloemetjes danst ze door je tuin heen.

In het ontwerp komt de stervormige bloem goed naar voren. Het patroondesign is op diverse communicatie items en producten toegepast, van productverpakking tot beursstands. Van sjaal tot diverse hardware items.