Beeldende Kunst

Beeldende Kunst

Kinderkunstkatern, 2017

Het kinderkunstkatern is een gezamenlijke uitgave van Westland Cultuurweb, Bibliotheek Westland en WestlandTheater de Naald en wordt huis-aan-huis verspreid bij 50.000 huishoudens. In het kinderkunstkatern staat een breed aanbod van buitenschoolse cursussen, workshops en voorstellingen van verschillende kunst aanbieders in Westland.

Beeldende Kunst

Buitenschools educatie aanbod, 2016

IETS Creatief, Kunsthuis 18 en 't Atlier in Naaldwijk. Drie organisaties die graag een gezamenlijke folder willen voor het buitenschoolse beeldende kunst aanbod. De folder mag een bijzondere en eigentijdse uitstraling hebben waarbij zwart de prominente kleur zou moeten worden op de voorzijde. Speels, jongeren aansprekend maar ook informatief. Mangoa maakte het opvallende ontwerp dat gebruikt werd voor o.a. de folder en poster.

Beeldende Kunst

Kunst & Atelierroute, 2010

De Westlandse Kunst- en Atelierroute is een jaarlijks terugkerend kunstevenement waar ruim 80 kunstenaars op diverse locaties exposeren. Twee dagen lang stellen kunstinstellingen, kunstenaars, ateliers maar ook monumenten hun deuren open zodat bezoekers (gratis) kunnen genieten van allerlei kunstvormen.

Mangoa is sterk betrokken bij de kunst- en cultuursector. Voor de Kunst en Atelierroute heeft Mangoa de complete styling ontwikkeld, van routekaart die handig is om mee te nemen en website tot postermateriaal en vlaggen. Opvallend, uniek en heel persoonlijk, net als de tentoongestelde kunstwerken. Om de doelgroep te informeren, is gekozen voor een crossmediale aanpak. De persberichten, digitale mailings en het verspreiden van routekaarten heeft geresulteerd in een grote bekendheid voor dit jaarlijkse evenement.