Wat maakt jouw merk uniek?

Met een grote passie voor merkbouwen en een koffer vol trends en inspiratie maak ik grafische ontwerpen die laten zien waar jouw merk of organisatie voor staat. Van huisstijl tot verpakking, van patroondesign tot illustratie. Strategische ontwerpen die in het oog springen en, nog belangrijker, de doelgroep raken. Want vormgeving gaat niet alleen over het creëren van mooie visuele uitingen. Een goed ontwerp gaat verder. Het vertelt jouw unieke verhaal en maakt jouw organisatie of merk geliefd en bemint. We gaan samen opzoek naar jouw kernwaarden en bepalen de strategie. Met liefde maak ik daarna jouw verhaal visueel en vertaal dit in sterke communicatiemiddelen. Uniek, creatief en doeltreffend.

Het kompas voor een succesvol merk

Waar sta je voor? Wat vind je echt belangrijk? Het is belangrijk om te weten wat de kernwaarden van jouw bedrijf of merk zijn.
Jouw waarden maken jou uniek.
Als een kompas geven ze je richting en houvast tijdens het dagelijkse werk en helpen je om te focussen. Bovendien weten klanten wat ze aan je hebben. Mangoa gaat op zoek naar jouw unieke DNA. Want dat is hét uitgangspunt voor het ontwerp.

Strategisch design maakt het zichtbaar

Jouw dromen, jouw ambities... jij weet als geen ander wat deze zijn. Maar hoe vertel je die aan de wereld? Met design. Want design is het middel om te laten zien waar jouw merk voor staat. Om beleving toe te voegen aan een product of dienst. Om het juiste imago te creëren. Om de consument te verleiden. En bovenal: om te laten zien wat jouw relevantie is.

Geliefd bij jouw consument

Wat is de juiste uitstraling voor jouw product? Om hier antwoord op te kunnen geven, werken we met stijlgroepen en kijken we naar de actuele trends. Want waar de ene klant houdt van een strakke vormgeving, wordt de ander juist enthousiast van een gezellige uitstraling. Een gedurfd patroon. Of Scandinavisch design. Inspelen op de stijl van jouw consument is heel belangrijk. Mangoa bezit de kennis om door middel van doelgroep- en klantgericht denken voor elke smaakgroep (type consument) een stijl te ontwerpen, die aanspreekt en verleid.

Samen op weg naar het beste ontwerp

Ontwerpen doen we niet alleen. Dat doen we samen. Door jouw kennis van de markt en het product te combineren met mijn ervaring op het gebied van communicatie, stijl en design komen we samen tot het beste resultaat. Daar waar nodig werken we samen met een breed netwerk van specialisten zoals marketeers, trendwatchers, standbouwers, fotografen, stylisten, tekstschrijvers, websitebouwers, vertaalbureaus, drukkers en producenten. We gaan samen op weg en Mangoa stippelt de route voor je uit. Met als einddoel een aansprekend productontwerp of een sterke visuele uitstraling die jouw bedrijf duidelijk en krachtig op de kaart zet.

Expertise

Dagelijks werk ik met veel enthousiasme en passie, vanuit de ontwerpstudio aan grafische ontwerpen voor mooie, bijzondere merken. Zo ontwerp ik huisstijlen, logo's, patronen, verpakkingen, brochures en meer!

Patroonontwerp

Trend
Stijlgroep-benadering
Patroon dessin
Strategisch design
Retail ready
Illustratie

Corporate design

Merkstrategie
Huisstijl & logo
Bedrijfsnaam
Concept
Storytelling
Brand book

Product & Merk

Verpakkingsontwerp
Merkverhaal
Merknaam
Retail-ready concepten
Winkelvloer promotie
Promotie materialen

Visueel ontwerp

Illustratie
Animatie
Infographics
Magazines & brochures
Boeken
Typografie