Wat maakt jouw merk uniek?

Met een grote passie voor vormgeving en een koffer vol trends en inspiratie maken we grafische ontwerpen die laten zien wie jij bent. Van logo tot huisstijl, van website tot verpakking, van illustratie tot infographic, van productontwerp tot patroondesign. Ontwerpen die in het oog springen en, nog belangrijker, de doelgroep raken. Want vormgeving gaat niet alleen over het creëren van mooie visuele uitingen. Een goed ontwerp gaat verder. Het vertelt jouw unieke verhaal aan de wereld. Met liefde maken wij jouw verhaal visueel en vertalen dit in sterke communicatiemiddelen. Want onze creativiteit? Die kent geen grenzen.

Jouw waarden maken
jou uniek

Waar sta je voor? Wat vind je echt belangrijk? Het is belangrijk om te weten wat de kernwaarden van jouw bedrijf zijn. Als een kompas geven ze je richting en houvast tijdens het dagelijkse werk en helpen je om te focussen. Bovendien weten klanten wat ze aan je hebben. Mangoa gaat samen met je op zoek naar jouw unieke DNA. Want dat is hét uitgangspunt voor het ontwerp.

Design maakt het zichtbaar

Jouw dromen, jouw ambities... jij weet als geen ander wat deze zijn. Maar hoe vertel je die aan de wereld? Met design. Want design is het middel om te laten zien wie je bent. Om beleving toe te voegen aan een product of dienst. Om het juiste imago te creëren. Om de consument te verleiden. En bovenal: om te laten zien wat jouw relevantie is.

Een uitstraling die past bij de doelgroep

Wat is de juiste uitstraling voor jouw product? Om hier antwoord op te kunnen geven, werken we met stijlgroepen en kijken we naar de actuele trends. Want waar de ene klant houdt van een strakke vormgeving, wordt de ander juist enthousiast van een gezellige uitstraling. Een gedurfd patroon. Of Scandinavisch design. Inspelen op jouw consument is heel belangrijk. Mangoa bezit de kennis om door middel van doelgroep- en klantgericht denken voor elke smaakgroep (type consument) een passende stijl te ontwerpen.

Samen op weg naar het beste ontwerp

Ontwerpen doen we niet alleen. Dat doen we samen. Door jouw kennis van de markt en het product te combineren met onze ervaring op het gebied van communicatie, stijl en design komen we samen tot het beste resultaat. Daar waar nodig werken we samen met een breed netwerk van specialisten zoals marketeers, trendwatchers, standbouwers, fotografen, stylisten, tekstschrijvers, websitebouwers, vertaalbureaus, drukkers en producenten. We gaan samen op weg en Mangoa stippelt de route voor je uit. Met als einddoel een aansprekend productontwerp of een sterke visuele uitstraling die jouw bedrijf duidelijk en krachtig op de kaart zet.

Expertise

In onze ontwerpstudio werken we met veel enthousiasme en passie aan grafische ontwerpen voor mooie, bijzondere merken. Zo ontwerpen we huisstijlen, logo's, patronen, verpakkingen, brochures en meer!

Corporate design

Concept
Storytelling
Bedrijfsnaam
Huisstijl & logo
Brand book
Merk implementatie

Product & Merk

Merkconcept
Merkverhaal
Merknaam
Verpakkingsontwerp
Retail-ready concepten
Promotie materialen

Visueel ontwerp

Ilustratie
Infographics
Magazines & brochures
Boeken
Animatie
Typografie

Patroonontwerp

Trend
Stijlgroepen
Patroon dessin
Retail ready
Illustratie