Chef Fleur

Chef Fleur is het nieuwe kwaliteitsmerk van Kwekerij Atlantis. De sterrenkoks van Kwekerij Atlantis bereiden de prachtigste specialiteiten. Graag schotelen zij u hun fraaiste medinilla’s van Chef Fleur voor: de Magnifica, Piccolini, Dolce Vita en Vino Rosso. Alleen de medinilla’s van de allerbeste, uniforme en constante kwaliteit verdienen de naam Chef Fleur. Samen met TrendLogic ontwikkelde Mangoa het concept en de vormgeving voor dit prachtige product. En Maakmeester maakte van de stand een pareltje.

Chef Fleur

Huisstijl, 2016

Met het concept Chef Fleur wordt de vergelijking gemaakt met een sterrenrestaurant waar topkoks de lekkerste gerechten bereiden van de beste kwaliteit. Dit komt naar voren in het gehele huisstijl zoals het patroondesign, de brochure, de beursstand en de bijzondere relatiegeschenken (chique witte glazen).

Chef Fleur

Medinilla verpakking, 2016

Voor de prachtige medinilla’s werd een luxe verpakking ontwikkeld, waarbij de planten nog beter tot hun recht komen. Omdat de indrukwekkende roze bloemen in de winkel nog niet volledig zichtbaar zijn, adviseerde Mangoa om een label te ontwikkelen dat de bloem in bloei op ware grootte laat zien. Zo ziet de consument hoe prachtig deze bloem bij hen thuis wordt.