Opti-flor

Opti-flor is a leading orchid grower. The Hendriks family has grown orchids for nearly 100 years. The family company, set up in 1928, has a long tradition of growing quality products. The family has always kept the bar high, striving for exceptional quality. The family company believes in total concepts where everything is thought through down to the smallest detail. It delivers off the shelf plant concepts and aspires to have its products displayed in the windows of the best florists in Europe. Together with the creative team, Mangoa created various product lines and matching packaging.

Opti-flor

Fontano, 2018

Ontwerp van het logo voor deze waterval aan bloemen.
Als een krachtige fontein schieten Fontano's takken de lucht in. Op het hoogste punt ontvouwen de knoppen zich tot prachtige bloemen die als een waterval omlaag stromen. Fontano's ongewone vorm maakt het een echt meesterwerk.

Opti-flor

Singolo Hello, 2017

Singolo Hello, de éénbloemige orchidee met op maat gemaakt design. Deze schitterende orchidee heeft één grote, indrukwekkende bloem met daarop een speciaal design. Mangoa maakte diverse ontwerpen voor bijzondere momenten. Momenten waar een speciaal cadeau bij hoort.

Opti-flor

Bellissimo, 2016

Ontwerp van het logo voor een boeket met drie maanden bloemenpracht.
De Bellissimo combineert de schoonheid van de orchidee met het weelderige karakter van een exclusief boeket bloemen. Deze mooie, Italiaanse schoonheid met meer dan honderd kleine bloemen maken van de Bellissimo het ideale geschenk.

Opti-flor

Artisto, 2016

De Artisto is de perfecte symbiose van sierlijkheid en speelsheid. De bloemrijke takken hangen als het ware los over de pot. Die speelsheid heeft Mangoa i.s.m. het creatieve team van Opti-flor vertaald naar een speels logo en label.

Opti-flor

Futuro, 2016

Voor de mini-phaleanopsissen met speciale Aquo pot (watergeefsysteem pot) ontwikkelde we het logo en de verpakkingslijn. Door de transparante verpakking zijn het potje en de plant goed zichtbaar. Met deze verpakking is het geheel meteen retail-ready.

Opti-flor

Boquetto, 2012

Moeite met kiezen tussen een orchidee en een boeket bloemen? De Boquetto is een schitterend plantboeket met vele tientallen pastelkleurige kleine bloemen. Mangoa verzorgde samen met het creatieve team het ontwerp van het woordmerk en de verpakkingslijn.